chip g671447689 1920 - ILMAN pelimerkkejä, voit PELAA POKERIA

ILMAN pelimerkkejä, voit PELAA POKERIA

Pelimerkkien riittämättömyys ei saa estää sinua osallistumasta korttipeliin. Jos haluat isännöidä live-pokeripeliä, mutta sinulla ei ole pääsyä perinteisiin pokerimerkkeihin, tarjolla on monia vaihtoehtoja.

Pokerimerkit voidaan melkein aina korvata jollain niin yksinkertaisella kuin korttipakassa. Tässä on joitain vaihtoehtoja pokerimerkeille, joita sinun kannattaa harkita:

ILMAN pelimerkkejä, voit PELAA POKERIA!

Mitä tahansa pientä laskettavaa esinettä voidaan käyttää pokerimerkkien korvikkeena. Parhaita vaihtoehtoja pokerimerkeille ovat seuraavat:

Leikkiraha on loistava vaihtoehto pokerimerkeille, olipa kyseessä sitten Monopoly tai jokin muu lautapeli. Koska leikkirahaan on jo painettu nimellisarvot, se on paras tapa seurata potteja.

Lautapelin palaset Scrabble-laatat voidaan käyttää pokerivaluuttana, jos Monopoly on suosikkilautapelisi. Muiden lautapelien komponenttien käytössä ei ole ongelmia. Eri lautapelipaleille voidaan antaa rahallisia arvoja tai jokainen nappula voidaan käsitellä yhtenä kokonaisuutena.

Pelimerkit voidaan korvata kuivatuilla pienillä ruokapaloilla, aivan kuten lautapeleissä. Pokerivaluutta voidaan valmistaa kuivatuista papuista, maissista tai siemenistä, jotka ovat riittävän suuria. On huono idea pelata pokeria karkkimaisilla M&M:illä, keilareilla, keksillä tai perunalastuilla. Pelaajien kädet voivat tulla rasvaisiksi tai tahmeiksi näiden elintarvikkeiden pitkän käytön jälkeen.

Kun on kyse toimistotarvikkeiden käyttämisestä pokerimerkkinä, paperiliittimet ovat luultavasti paras vaihtoehto. Jos spontaani pokeripeli puhkeaa töissä, toimistotarvikkeet voivat olla hyödyllisiä. Kuminauhat, postilaput ja teipit ovat yleisempiä toimistotarvikkeita.

Pokerimerkkien korvikkeeksi vaihtoraha voi tuntua itsestään selvältä vaihtoehdolta. Jos sinulla on paljon vaihtorahaa, tämä on loistava vaihtoehto.

LYHYKÄTTEN PELAAJIEN EI PIDÄ PERUSTAA 3-VETOJA.

Syvän stäkin 3-vedot voivat olla kannattavia pelaajille, joilla on sopiva yhteys, mutta niiden arvo laskee dramaattisesti, kun niiden tehokas pinokoko laskee noin 50 blindiin.

Tämä johtuu siitä, että heidän aiemmin korkeat implisiittiset kertoimet ovat laskeneet. Tämän seurauksena sinun on maksettava paljon enemmän nähdäksesi flopin kuin voittamisesta. Huomaa kuinka paljon nämä kaksi eroavat toisistaan:

Kun olet 100 bb syvällä, paras mahdollisuutesi voittaa 100 bb on soittamalla 5–6,5 bb. Sinulla on 16–20-kertainen mahdollisuus voittaa riippuen preflop-panoksesta.

50 bb:llä sinun on tavallisesti maksettava 5–6,5 bb (vielä), jotta sinulla on mahdollisuus voittaa koko potin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on 7,5–10 % mahdollisuus ansaita voittoa.

Vähentynyt fold equity flopin jälkeen, koska enemmän käsiä on sitoutunut pottiin, on viimeinen naula arkkuun sopiville liittimille tällä pinon syvyydellä.